Alles 3D

Dynamic Dimensions 2.0 : same name, upped the game!

3D is levendiger dan ooit en wij helpen dan ook wat graag om uw product en sales & marketing experience met deze extra dynamiek te ondersteunen.

Of jouw product zich nog in de concept fase bevindt of reeds in de markt staat maakt weinig uit. De web gebasseerde tools van Dynamic Dimensions brengen het tot leven, altijd en overal.  Laat Deedee jou de weg wijzen … 


AR

Augmented Reality (AR), en meer specifiek: mobiele AR is een echte ‘Game Changer’ in uw product communicatie. Wees er u van bewust dat elke smartphone van zowel uw B2B als B2C klanten reeds uitgerust is met de nodige technologie om onze AR toepassingen te gebruiken. Een app installeren is dus absoluut overbodig.

Je bezoekt eenvoudigweg de mobiele website en je kant het object in AR voor je plaatsen.

ar_icon

VR

Omdat interactieve Virtuele Realiteit het ultieme actieve wapen is in het XR arsenaal, bieden wij ook de ontwikkeling aan van maatgemaakte VR toepassingen, ervaringen en trainings. VR op webbasis kan het antwoord zijn voor product visualisaties, maar echte VR zal altijd vragen om een specifieke en unieke benadering, ontwikkeling en ondersteuning naar de klant toe. Niets om bang van te zijn, wel om rekening mee te houden. Het is nu eenmaal minder schaalbaar.

Classic 3D

Er is niets mis met  de klassiekers, als je ze correct gebruikt. Onzen 3D diensten gaan van de creatie van interactieve 3D inhoud voor het web over modelen en renderen voor design proposals tot echte volwaardige 3D renders voor print. We starten altijd van het zelfde uitgangspunt : jouw product en visie!

Wij leveren klassieke 3D  voor:

  • gebruik in 360 walktrough toepassingen en (pre)visualisaties
  • architecten en vastgoed makelaars
  • marketing afdelingen
  • grafische- en reclamebureaus
  • industrie
  • product ontwikkeling

Dynamic Dimensions 2.0

Ontdek onze nieuwe specialisaties en diensten :

Product AR

Wij ontwikkelden een product/merk activatie en 3D AR product experience voor producenten en retailers.

Core team uitbreiding

Strategische uitbreidingen van ons core team vergrootten de inhouse kennis om uw producten in alle glorie te presenteren in AR.

AR e-learning platform

Dynamic Dimensions AR e-learning platform om handleidingen, cursussen, training etc naar uw smartphone te brengen.

(bone)animaties in AR

Een technische manoevre laadt ons toe als een van de weinige spelers om (bone) animaties naar onze web AR oplossingen te migreren.

CAD naar AR workflow

wij optimaliseerden een zeer snelle en effectieve CAD naar AR workflow, die de kosten drukt en uw mogelijkheden vergroot.

Android & iOS compatibel

We zijn gewapend met een arsenaal aan tools om u zowel Android als IOS oplossingen te serveren.

Deze website kwam tot stand met de steun van …

Diensten

Je vind ons hier

© 2022 Dynamic Dimensions : All rights reserved.
Site design and graphics by Nonius.